torstai 28. heinäkuuta 2016

Ekoja retkiäVennillä on ollut kaksi elämyspäivää, kun toissapäivänä pentu pääsi ekaa kertaa pidemmälle kävelylle pitkospuita pitkin. Meno oli kennelnimensä mukaista, eli meno päällä mennen tullen, kun tyyppi oli täysi touhu päällä juoksemisen ja riehumisen kanssa. Välillä käveli oikein nätistikin pitkospuilla ja näyttääkin siltä, että tästä tulee vielä aika mainio lenkki- ja retkeilykaveri. Pitkospuiden päässä Venni pääsi ensimmäistä kertaa järven rantaan koirien uimapaikalle. Vaikka jo matkallakin oli täydet energiakierrokset päällä, niin rannalla tyyppi innostui vielä lisää ja sinkoili sinne tänne. Veteen ei oikein vielä uskallettu, mutta oli se silti ilmeisen jännä ja kiehtova asia, varsinkin kun kirjoittaja itse seisoskeli lämpimässä vedessä tyyppiä houkuttelemassa. Riehuntansa lomassa Venni vahingossa juoksi veteen ja palasi sieltä hitaasti jalat märkänä, ilmeisesti vähän hämmentyneenä siitä mitä hälle oikein juuri kävi. Vielä ei siis ekasta uinnista voida puhua, kun vasta on kastauduttu mahakarvoihin saakka, mutta luulen että poika vielä alkaa pitää vesileikeistä aika paljonkin!

Eilen Venni pääsi mukaan automatkalle, jonka kohteena oli metsä, jonka kalliolle retkiläisistä kaksi jäivät boulderoimaan. Kirjoittaja ja Venni seikkailivat metsässä, ja Venni riemuitsi, kun sai juosta vapaana ja maistella keppejä ja myllätä sammalta. Vennin tasapaino on parantunut ihan tosi paljon siitä kun tuli meille kotiin, ja se onkin nyt jo tosi etevä kiville ja puun rungoille kiipeilijä! Välillä sattuu kuperkeikkoja kaikessa sohelluksessa, mutta eipä noi poikaa haittaa, vaan meno jatkuu. Kotona Venni oli huh niin puhki, ja sai maistella nakkimehujään ennen kuin lysähti nukkumaan sängyn alle viileään.

2 kommenttia:

  1. Onnea Vennin omalle blogille! Hän on kasvanut paljon. Suloinen tapaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, kiitos vain kovasti! Ja todellakin on kasvanut, sen huomaakin hyvin vanhempia kuvia katsoessa :) Suloisuus ei varmaan kyllä häviä mihinkään kasvun myötä.

      Poista